Слаби са съветниците на Корнелия Нинова, но не очаквам много

...
 Слаби са съветниците на Корнелия Нинова, но не очаквам много
Коментари Харесай

ГЕРБ към БСП: Не очакваме много от хората, които три пъти фалираха държавата

 Слаби са съветниците на Корнелия Нинова, само че не чакам доста от хората, които три пъти банкрутираха българската страна. Това сподели националният представител от ПГ на ГЕРБ Александър Иванов по време на брифинг в Народното събрание.

„ Днешната ни къса само че съдържателна конференция ще бъде в отговор на дадената по-рано от Българска социалистическа партия. Не чакам доста от хората, които съумяха на три пъти да банкрутират българската страна, да изядат спестяванията на хората, да познават основите на икономическата доктрина и фискалните политики. Именно за това желая да обясня на Българска социалистическа партия и техните експерти и на госпожа Корнелия Нинова по какъв начин се образуват множеството доходи в бюджета ", сподели той и посочи, че множеството доходи са резултат от изсветляването на стопанската система.

Той обърна внимание на положителната работа на държавното управление против контрабандата и по-големия Брутният вътрешен продукт, разследване на основани устойчиви условия за напредък. Иванов посочи, че две рейтингови организации са отчели висок рейтинг на страната ни поради устойчивата политика, водена в областта на приходите.

„ Слаби съветници има госпожа Нинова. Те дори веднъж я бяха подвели, като сподели, че 5% заплаща бизнесът в България. Не е по този начин 15% заплаща бизнесът в България ", изясни Александър Иванов. „ Икономиката пораства с 4% приблизително към този момент няколко години поред. Средносрочната бюджетна прогноза импортирана от Министерство на финансите, Министерски съвет в Народното събрание през вчерашния ден потвърди, че тази предвидимост и този растеж на стопанската система ще ги има и идващите няколко години, макар приказките на Българска социалистическа партия. Това очевидно доста изнервя нашите политически съперници. Те стават все по-сдържани, все по-крайни в неистините, които приказват. Политическото им говорене не би трябвало да залита в такива крайности и да съдържа лъжи ", добави Иванов. Той даде образец с последните локални избори и посочи, че от 2000 гласоподаватели Българска социалистическа партия са получили 50 гласа. „ Този пестник очевидно още отеква в ушите на Българска социалистическа партия ", добави още депутатът от ГЕРБ.

Бюджетът на Българска социалистическа партия няма да докара до нищо, когато създателите му са същите, които родиха мъртвосъздадените вотове на съмнение и прословутото книжле (бел. ред. " Визия за България " ) в алена обвивка, сподели депутатът от ГЕРБ Маноил Манев. „ Когато госпожа Нинова написа различен бюджет, я апелирам да не напише същото нещо, което пишат в тази нелепост „ Визия за България ", където почнаха да го поставят по таблата за некролозите. Напъните на цялата парламентарната група на Българска социалистическа партия да обикаля страната и да се среща с пет индивида, служебно извикани да се явят там, не доведоха до нищо ", сподели той.

Според него различният бюджет няма да докара до нищо, когато експертизата, която го написа е същата, която е родила три мъртво-създадени вота на съмнение с глупави претекстове без никакво експертно наличие. „ Не на последно място, същата тази експертиза, която роди прословутото книжле с алена обвивка. Не мога да го нарека „ Визия за България ", съобщи още Манев.

Корнелия Нинова не може да дава морални оценки, когато в нейната парламентарна група се намира Манол Генов, сподели още депутатът. Според Манев морални стожери могат да бъдат хора, които са посочили морал.

По отношение на казаното от Нинова, че ГЕРБ „ хвърлят на кучетата " дребния съдружен сътрудник, депутатът от ГЕРБ съобщи, че ГЕРБ е поредна. „ Всеки, който наруши закона получава своето място. Няма такива „ свещени крави " в връзките на ГЕРБ. Всеки, който направи неточност си заема полагаемото място ", сподели Манов. Той прикани Българска социалистическа партия да вземат образец от ГЕРБ и да си изчистят личната къща.

Политиките ни по приходите са ефикасни, а не празни приказки на събрали се Петко и още трима да изясняват визии - мечти и мокри сънища за налозите, безапелационен бе Александър Иванов. „ За следващата година 20 % повече във фонд работна заплата за учителите, за тези, които образуват съзнанието на най-младите. Помните, че предходната година с сполучливите политики на държавното управление 20 хиляди деца се върнаха в учебно заведение ", сподели още Иванов. По думите му 10 % повече ще има за всички заети в бюджетния бранш.

По отношение на данъчната политика, депутатът от ГЕРБ съобщи: „ Данъчната политика и положителното обръщение към вложителите идва от това тя да бъде прогнозируема и предвидима, а не със стряскащи апели за национализация ", добави Иванов и посочи, че в случай че някой вложител прочете „ Визия за България " ще възпламени с 200 км/ч, само че не към България.

„ Създадените условия за повишение на продуктивността на нашата стопанска система и сполучливите политики в действителност очевидно изнервят Българска социалистическа партия. Моля ви, сътрудници, обръщам се с апел към вас – решете проблемите във вашата къщурка, не пренасяйте вашите проблеми в къщата на страната. Оставете хората да работят, оставете ги на мира ", обърна се към Българска социалистическа партия Иванов.
 standartnews.com
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР